Wellness actueel blogs


Oriënteren op een (zwem)spa?

De levering en plaatsing van een (zwem)spa wordt uitgebreid voorbereid voordat deze daadwerkelijk op zijn plek staat.

 

Waar moet je rekening mee houden bij het oriënteren op een (zwem)spa? Wij geven je een aantal tips!

 

De aanschaf van een buitenspa of zwemspa doe je meestal niet van de ene op de andere dag. Maak daarom een wensenlijstje; waarom wil je de spa aanschaffen en wat vind je daarbij belangrijke functie van de spa?

 

We helpen je met een handige checklist:

 • Waar ga je de spa voor gebruiken? Relaxen, bevorderen bloedsomloop, massage spieren, bevorderen conditie, borrelen met vrienden, quality time gezin, etc.
 • Met hoeveel mensen maak je gemiddeld gebruik van de spa? 2 - 7 personen.
 • Hoeveel ruimte heb je voor de spa? Houd rekening met ruimte om de spa heen voor het afliften van de afdekking/cover van de spa, eventueel met afdekking liftsysteem, het onderhoud aan de techniek.
 • Hoe belangrijk vind je het design van de spa?
 • Hoe belangrijk vind je sfeervolle verlichting in en buiten de spa?
 • Wens je een ligplateau in de spa naast zittingen?
 • Alleen zwemruimte in de zwemspa of een combinatie zwemmen en bubbelen?
 • (Gedeeltelijk) verdiept plaatsen in de tuin, in de woning of op een terras?
 • Wat is de ondergrond van de spa? Is deze vlak en draagkrachtig?
 • Wenst u de spa op een dakterras? Zorg ervoor dat de aannemer schriftelijk bevestigt wat het maximale gewicht op het dakterras mag zijn.
 • Heeft u voorkeur voor bepaalde kleurtypen? Lichtgrijs, antraciet, bruin, of stijlen zoals beton, hout of steen?
 • Heeft u dichtbij de spa een watervoorziening? Bijvoorbeeld waterkraan voor koud of zelfs warm water?
 • Heeft u dichtbij de spa een afvoer aangesloten op de riolering?
 • Welke periode heeft u zelf in gedachten voor het plaatsen van de spa?
 • Vraag naar de gemiddelde levensduur van de spa. Er zijn spa's in een grote prijsrange beschikbaar maar let op; ze zeggen niet voor niks goedkoop is duurkoop. 
 • Lees reviews op internet over het spamerk.
 • Vraag naar de herkomst van het spamerk. 
 • Bekijk de garantie van de spa die vaak uit diverse onderdelen en bijbehorende jaren bestaat.
 • Bekijk de spa in een natuurlijke omgeving, zoals deze ook bij jou bijvoorbeeld in de tuin zal worden geplaatst, voor een reëel beeld van de spa. 

 

25 sauna’s én een stoombad bij Inntel Hotels klaar voor gebruik

"Inntel Hotels Marina Beach 4 maart officieel geopend" 


Afgelopen donderdag is Inntel hotels Den Haag Marina Beach officieel geopend! En daarmee zijn ook onze 25 sauna’s en een stoombad in gebruik genomen.

 

De gasten van het hotel kunnen genieten van hun eigen wellness kamer inclusief sauna met uitzicht over de Noordzee, het Noorderstrand en de skyline van Den Haag. Is een van de wellness kamers volgeboekt, ervaar dan de ruime sauna en het stoombad op de bovenste verdieping van het hotel. Hier kun je heerlijk ontspannen en vanuit de infinity pool genieten van een prachtig uitzicht over de kust.

 

 

De “zeilen” het hotel schitteren tegen een achtergrond van zee en strand. Dit iconische hotel telt 13 verdiepingen en heeft een prominente positie op de kop van het Noordelijk havenhoofd.


"Inntel Hotel Den Haag Marina Beach; een plek voor een gezonde dosis Vitamin Sea."

 

In opdracht van het Nederlandse bouwbedrijf Boele & Van Eesteren en toonaangevend Volker Wessels Vastgoed hebben wij de wellness producten gerealiseerd. Een fijne samenwerking heeft gezorgd voor een prachtig resultaat.

Impressie resultaatBescherm uw wellness spa en buitendouche bij vorst en sneeuw

 

Bescherm uw spa en geniet van de winterse ambiance

Een spasessie in de sneeuw is een unieke ervaring! Sneeuw in Nederland gebeurt niet vaak dus geniet ervan zodra het kan. Dit winterse weer brengt ook een aantal aandachtspunten voor u mee om uw spa goed te beschermen tegen de kou en sneeuw.


Harde wind

Zorg ervoor dat uw cover dicht en vergrendeld is. Heeft u een beschermende hoes voor de cover? Plaats deze over de cover en snoer de hoes goed vast. Hiermee voorkomt u dat regenwater en vuil onder de cover door wordt geblazen en in het uiterste geval, uw cover open waait. 

 

Dik pak sneeuw op de spacover

Uw spacover kan wel wat gewicht dragen maar valt er veel sneeuw, veeg de sneeuw dan van de spa af. Bijvoorbeeld met een bezem of wisser. Hiermee voorkomt u te veel gewicht en uiteindelijk gesmolten ijs op de cover.

 

Staat uw spa leeg

Omdat u bijvoorbeeld het liefst geniet van uw spa in het voorjaar en de zomer? Dan raden wij u toch aan de spa tijdens de koude dagen te vullen en verwarmen. Laat de spa via de circulatiepomp circuleren om bevriezing in de leidingen tegen te gaan. Laat u uw spa leeg staan, zorg er dan voor dat er geen water in de leidingen meer aanwezig is en u de pomp in de technische ruimte heeft ontkoppeld.

 

Spa gevuld met heerlijk warm water en voorbereiding opgevolgd?

Dan rest ons u vooral een hele fijne spasessie toe te wensen met een prachtige blik op uw tuin in winterse sfeer.

 

Water buitendouche afsluiten

Extreme vorst wordt verwacht. Wij adviseren u uw buitendouche af te tappen zodat er geen water meer in de leidingen aanwezig is. Is uw buitendouche voorzien van een thermolint dan raden we evengoed aan om deze af te tappen (leeg te laten lopen) vanwege de lage temperaturen. Ter voorkoming van mogelijke schade aan uw douche en leidingen.

 

Water afsluiten en leidingen leeg

Als u het water buiten afsluit en de waterleiding laat leeglopen op het aftappunt, dan is het belangrijk dat de douche op de 'open' stand wordt gezet zodat het water terug kan lopen en er geen water meer in de leidingen achterblijft. Laat de douche op deze 'open' stand staan totdat u uw water weer aansluit.

 

Tip voor afsluiting saunasessie

Maakt u regelmatig gebruik van uw buitendouche na een saunasessie? Geniet dan juist nu van een heerlijke saunaronde en koel af in de sneeuw! Een heerlijke beleving die de meeste mensen niet dagelijks meemaken!

 

Vraag over winterklaar maken spa of buitendouche? Stel ze ons


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Wellness bij Inntel Hotel Den Haag Marina Beach

"Op de kop van het Noordelijk Havenhoofd in Scheveningen" 


Vandaag zijn wij officieel gestart aan een fantastische opdracht voor het nieuwe Inntel Hotel Den Haag Marina Beach.

 

22 sauna's op maat in de stijlvolle kamers met zicht op de Noordzee én een professionele sauna en stoombad in het Wellness Badhuis.

 

In het voorjaar 2021 zal dit prachtige hotel op de kop van het Noordelijk Havenhoofd in Scheveningen openen.

  

Alle Inntel Hotels locaties vertellen in thema en architectuur het verhaal van de omgeving waar zij staan. Strand en haven reflecteert op moderne wijze in het design van Marina Beach. De architectuur van het gebouw is geïnspireerd op zeilen, op de havens en strandsporten in Scheveningen. 

 

"Inntel Hotel Den Haag Marina Beach; een plek voor een gezonde dosis Vitamin Sea."


In opdracht van het Nederlandse bouwbedrijf

Boele & Van Eesteren en toonaangevend Volker Wessels Vastgoed realiseren wij de wellness producten.

 

Het nieuwe hotel telt maar liefst 226 stijlvolle hotelkamers, heeft een Bar & Brasserie met buitenterras.

 

Het hotel krijgt naast onze wellness producten een infinity pool, massageruimte, fitness en een buitenzwembad aan het strand. Zowel sportactiviteiten als ontspanning zijn binnen handbereik.


Zonovergoten Wellness Belevingstuin

Vorige week zaterdag ontvingen wij bezoekers met interesse in wellness producten tijdens onze Open Wellness Belevingstuin. Omdat spontaan bezoek dit jaar vanwege het coronavirus niet mogelijk was, hebben geïnteresseerden zich aangemeld voor bezoek op vastgestelde tijden. 

 

Als wellness leverancier hebben wij in onze belevingstuin diverse luxe wellness producten te bezichtigen en ervaren. Zoals buitensauna’s, HotSpring Spa's, JEE-O buitendouche, dompelton, lounge meubilair en meer. Met het prachtige weer van zaterdag 20 juni konden de bezoekers genieten van de producten die in een natuurlijke omgeving worden getoond. 

 

In de binnenruimte staan wellness producten die in huis geplaatst kunnen worden. Hier stap je binnen in een fijne wellness ambiance met sfeerverlichting, saunageur en rustgevende muziek. 

 

Veel mensen besluiten dit jaar de vakantiereis over te slaan en te kiezen voor een ‘staycation’. Een comfortabele omgeving en rust in en om huis is juist in deze onrustige tijd belangrijk. Producten als een sauna of buitenspa kunnen bijdragen aan het creëren van een rustgevende plek. 

 

Mensen die zaterdag geen bezoek hebben gebracht maar wel interesse in wellness producten hebben, kunnen alsnog een afspraak maken door telefonisch of per e-mail contact op te nemen.

Onze maatregelen betreffende het Coronavirus

Foto: onze sauna bij Inntel Hotel Rotterdam

Stay safe and healthy


De gezondheid van u, onze medewerkers en onze omgeving is voor ons altijd belangrijk en nu belangrijker dan ooit. Die willen wij goed beschermen.

Vanwege het Coronavirus neemt ons bedrijf maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Wij houden ons aan de maatregelen die door het RIVM zijn opgesteld. Hoe dit tot uiting komt in onze werkzaamheden en bezoeken, leggen we u graag uit.

 

Bezoek en contact Total Wellness Company

Ons kantoor en de showroom en -tuin zijn geopend op afspraak. Hierdoor zijn weinig mensen aanwezig in een ruimte. Wij schudden geen handen en houden gepaste afstand van elkaar. Zoals u altijd mag verwachten reinigen wij ons kantoor op de juiste manier om verspreiding op die manier te voorkomen. Brengt u liever geen bezoek, dan begrijpen wij dat en bieden we u de mogelijkheid via videobellen, telefonisch of per e-mail de gewenste informatie te ontvangen. 


Heeft u klachten en staat een afspraak gepland? Dan vragen wij u dit te melden en zullen we een later moment een nieuwe afspraak plannen.

 

Werkzaamheden en onderhoud aan uw wellness producten

Wij maken een afspraak met u over de datum en het tijdstip van onze komst. Komt een medewerker bij u langs voor onderhoud of plaatsing van wellness producten, dan houden wij ons ook aan de voorschriften van het RIVM. Wij schudden geen handen en houden gepaste afstand tot u en mensen in uw omgeving. Ook houden zij zich aan de gestelde hygiëne regels. Heeft u klachten en staat een afspraak gepland? Dan vragen wij u dit te melden en zullen we een later moment een nieuwe afspraak plannen.

 

Levering en verzending van wellness accessoires
Onze producten worden verzonden via PostNL. PostNL houdt het contactloos bezorgen van producten aan. Dit houdt in dat zij uw toestemming vragen om voor u te tekenen voor ontvangst van pakketten. Hierdoor hoeft u dit niet te doen. Ook zij houden gepaste afstand aan. 

 

Door met elkaar deze maatregelen te hanteren, beschermen wij elkaar en kunnen wij hopelijk binnen een niet al te lange tijd onze omgangsvormen weer terugbrengen naar de oude en vertrouwde.

Stay at home


Foto: onze stoomcabine Inntel Hotel Rotterdam

Voel je je goed en heb je een stoomcabine of sauna in huis of in de tuin. Maak er juist nu vaker gebruik van om je weerstand te verhogen.


Het draagt onder meer bij aan:

 • Ontspanning
 • Het vrij maken van de luchtwegen
 • Stimuleren van de bloedcirculatie
 • Het bevorderen van een goede nachtrust
 • Het creëren van een regelmatig wellness moment voor uzelf

 

Wij houden de ontwikkelen van de maatregelen omtrent het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Zijn er belangrijke wijzigingen die van belang zijn voor onze klanten, dan zullen we u hier verder informeren.

 

#stayathome #staysafe #stayhealthy

Sauna en HotSpring Spa in bosrijke omgeving


In The Art of Living Magazine #4 schitteren onze sauna op maat en HotSpring Spa!

 

De moderne sauna bestaat volledig uit Hemlock hout en dat zorgt voor een serene uitstraling. Met de gedeeltelijk ingebouwde HotSpring Highlife Spa Aria heeft onze klant vanuit de spa perfect zicht op de prachtige bosrijke tuin.

 

Bekijk direct de hele reportage https://bit.ly/2qh98XM

 

Fotografie Jaro van Meerten Fotografie

Hittegolf in Nederland? Ga afkoelen en vooral genieten!

Iedereen kent het gevoel wel, eindelijk is het volop zomer in Nederland, waar we al maanden naar uitkijken, en tóch klagen we met elkaar over de hitte.

 

Je hebt verplichtingen. Je moet aan het werk, je huis bijhouden, sporten, wassen, naar de supermarkt. Tijdens een hittegolf in Nederland, ervaar je nu eenmaal niet de warmte hetzelfde dan wanneer je met alle bijkomende vrijheid van een vakantie geniet.

 

Helaas geen Zuid-Frans rosétje in de hand op het mediterraanse strand of verfrissende duik in zee, totdat het laatste stukje van de zon aan het einde van de dag ondergaat in het oceaanblauwe water en je daarna eens aanstalten maakt op te frissen voor een uitgebreid etentje in een leuk pittoresk dorpje.

 

Maar die Nederlandse hittegolf brengt je ook zoveel wel! Oké, niet alle gevoelsmatige verplichtingen die je thuis hebt kan je direct laten vallen, maar beleef de Nederlandse zomer als die er dan eindelijk is optimaal. Doe alles die paar heftige zomerdagen in het jaar iets rustiger aan en zoek naar de nodige afkoeling. Daarbij maken een aantal outdoor wellness producten je het hierbij net iets makkelijker dit te bereiken. 

 

Denk eens aan jouw achtertuin of dakterras waar de planten deze tijd van het jaar volop in bloei staan, het is ruim 35 graden, je stapt onder de JEE-O buitendouche om je even af te spoelen en al iets af te koelen met het goede idee daarna in jouw HotSpring Spa te stappen. Niet zoals je mogelijk in eerste instantie zou denken, in een warme hottub, nee je hebt de watertemperatuur verlaagd naar 27 graden. Een heerlijk frisse watertemperatuur.

 

Je opent de cover van de spa, stapt direct in het heldere water, neemt plaats in een van de koele voorgevormde zittingen of het ligplateau en voelt direct alle naar je hoofd gestegen warmte afzakken. Heerlijk genieten van het verfrissende water en mogelijk helpt een zomerse schaduwdoek boven je spa te zorgen dat je niet met je gezicht in de zon terechtkomt. Vanuit je spa kijk je direct in je tuin en geniet je van die volop bloeiende planten en bloemen of het uitzicht vanaf je dakterras op de duinen of een stad.

 

Samen met vrienden, familie, je partner of juist even een momentje voor jezelf. Als je dan toch in de bubbels zit, mag uiteraard een glaasje bubbels hier niet aan ontbreken. Al is het een uurtje want met sommige verplichtingen heb je nu eenmaal te dealen maar daar kan jij na dit verfrissende geluksmomentje weer volop tegenaan!

 

Dít kan ook jouw beleving zijn van die Nederlandse hittegolf. Zoek afkoeling, pak je rust en ga vooral genieten! 

 

Spa(t)zuiver water

Houd het water in uw spa schoon met deze tips!

Onderhoud spawater, waar beginnen?

Om de waterkwaliteit van uw HotSpring Spa op peil te houden adviseren we u regelmatig, het liefst wekelijks, met teststrips de waterkwaliteit te controleren. 

 

Ververs in ieder geval elke 6 maanden het water van uw bubbelbad.

Wordt de spa intensief gebruikt, ververs uw water dan vaker. Spawater vervangen doet u door de buitenspa eerst los te koppelen van de stroom en hem dan helemaal leeg te laten lopen.

 

Daarna kunt u de wanden reinigen, de kuip en de afdekking in de polish zetten en de spa vervolgens opnieuw vullen met vers water, test het water met een teststrip en doe daarin dan alle nodige onderhoudsproducten. Spa, groot of klein, de alkaliniteitswaarde van het water kan beste maandelijks gecontroleerd worden en moet rond de 120 ppm bedragen. 

 

De Alkaliniteit is de buffercapaciteit van het water om zichzelf te neutraliseren. Met andere woorden, een goede Alkaliniteit zorgt voor een stabiele pH-waarde. Als de waarde te laag ligt, kunt u meer van de onderhoudsproducten toevoegen volgens de doseringen op de verpakkingen. 

Chloorshock nodig voor onderhoud spa?

Net als de alkaliniteitswaarde is ook het chloorgehalte van groot belang voor de waterkwaliteit van uw spa. Een behandeling met chloor kan wekelijks nodig zijn en sowieso na onweer. Onweer trekt namelijk chloor uit het water. 

 

Wanneer u chloor toevoegt aan het water van uw spa, doe dit dan ’s avonds zodat de chloor zich mooi kan verspreiden en de kans krijgt goed in te werken, waarna uw HotSpring spa in de ochtend alweer volledig klaar is voor gebruik! Bijvoorbeeld direct nadat u gebruik heeft gemaakt van de spa is een goed moment hiervoor.

 

Gebruikt u uw spa meer dan vier keer per week? Dan is het aan te raden halverwege de week een beetje extra chloor toe te voegen voor een optimaal spa onderhoud. Vanaf 24 uur na de chloorshock kunt u de pH-waarde van het water controleren.

 

Ideaal voor uw bubbelbad is een pH-waarde van 7,6.

Filters reinigen bij onderhoud spa

Om het water van uw spa fris te houden is niet alleen de chemische behandeling, maar ook het maandelijks reinigen van de filters van groot belang als onderhoud.

 

Spafilters reinigen doet u door altijd eerst de stroom uit te zetten, waarna u de filters kunt verwijderen volgens de instructies van uw spamodel. Deze instructies vindt u vaak aan de binnenzijde van de deksel van uw filterruimte. 

 

Een aantal HotSpring-filters kunnen zelfs in de vaatwasser, heel handig en dat scheelt u veel werk! Of dat ook voor uw filter geldt, kunt u bij ons navragen.

 

Spuit de filters goed schoon, behandel ze met een filterreiniger, en spoel ze opnieuw af voor u de filters terug steekt. Maakt uw spa gebruik van een zilverpatroon, vervang deze dan ook direct bij het reinigen van de filters.

 

Hiermee garandeert u een lange levensduur van de waterfilter van uw spa.

Zo zorgt u voor spa(t)zuiver water!

Vragen? Stel ze ons gerust, we helpen je graag.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zonovergoten Open Wellness Tuin

Afgelopen zonovergoten zaterdag hebben wij onze tweede Open Wellness Tuin gehouden. Een dag waarop diverse (nieuwe) producten werden getoond in een natuurlijke omgeving en mooie aanbiedingen worden gemaakt. Een unieke locatie die normaal gesproken op afspraak te bezichtigen is maar nu van 11.00 tot 17.00 uur de deuren geopend heeft.

 

Hier hebben onze bezoekers van geprofiteerd! Zij konden op hun gemak een rondje door de wellness tuin lopen, producten in werking zien en informatie inwinnen.

 

 

Uiteraard hoort aan het einde van de dag een hapje en een drankje ook bij de wellness beleving! Op naar de volgende Open Wellness Tuin die in het najaar gaat plaatsvinden!

Sfeer proeven?


De voordelen van regelmatig naar de sauna gaan

Uit een recent Fins onderzoek blijkt dat regelmatig naar de sauna gaan helpt tegen een hoge bloeddruk. En omdat de wintertijd hét uitgelezen moment is voor een dagje relaxen in een saunacomplex, sommen wij daarom nog een aantal andere voordelen op van zweten in een houten blokhut.

 

Aan de Finse studie namen 1.621 mannen tussen 42 en 60 jaar deel. Het resultaat: het risico op een hogere bloeddruk was 24% lager bij mannen die twee tot drie keer per week gingen zweten. Meer bezoekjes aan de sauna is nog beter: zij die vier tot zeven keer per week gaan, lopen 46% minder risico op een hogere bloeddruk. In de sauna kan de lichaamstemperatuur met 2 graden stijgen, waardoor de bloedvaten verwijden. In combinatie met het vocht- en zoutverlies verlaagt de bloeddruk.

 

Maar een sauna heeft nog veel meer voordelen:

 

Het kan het risico op dementie verlagen

Uit een eveneens Fins onderzoek – de Finnen willen wel heel graag hun reputatie van ‘Land van de Sauna’ bewaren – bleek vorig jaar dat er maar liefst 66 procent minder vaak dementie vastgeld wordt bij wie tussen de 4 en 7 keer per week naar de sauna gaat in vergelijking met wie “maar” één keer per week of niet naar de sauna gaat.

 

Het heeft een relaxerend effect op lichaam en geest

Sauna ontspant de spieren, maar de warmte en kalme omgeving helpen ook om mentaal rust te vinden.

 

Het is goed voor de ademhaling

Naar de sauna gaan zorgt voor een betere doorbloeding van de luchtwegen en het zorgt ook voor een tijdelijke verbetering van de longfunctie. Het zou daarom gunstig zijn voor astmapatiënten en mensen met chronische bronchitis, al is daar nog niet voldoende onderzoek naar gebeurd.

 

Het versterkt het immuunsysteem

Volgens een onderzoek versterkt de sauna het immuunsysteem, doordat de productie van witte bloedcellen en antilichamen verhoogd wordt. Wie regelmatig eventjes gaat zweten, loop tot 30% minder verkoudheden op.

 

Goed voor de huid

Dankzij de betere doorbloeding wordt de huid van binnenuit gereinigd. Dode huidcellen worden ook week en komen los, waardoor je huid terug gaat glanzen en zachter aanvoelt. Cosmetica trekt daarna ook sneller in de huid. 

 

Bron: hln.be

0 Berichten

Renovatie professionele sauna

Wat knapt een sauna toch iedere keer weer op na een grondige renovatie. Het gebeurt vaak dat goed onderhoud en uiteindelijk ook renovatie lang wordt uitgesteld. Als de klachten van gasten vaker worden opgemerkt, komt er een moment dat de inmiddels onfrisse sauna afbreuk doet aan de goede naam van uw spa, sportschool of hotel. Dat is zonde en te voorkomen!

 

Door de sauna regelmatig te laten onderhouden, wordt de conditie van de gehele sauna gecheckt en nodig onderhoud direct gedaan of in ieder geval op tijd gesignaleerd. Dit is niet alleen voor de hygiëne verstandig maar ook voor de veiligheid van gasten en uw medewerkers. U moet er natuurlijk niet aan denken dat er brand ontstaat omdat de wand achter de saunakachel te lang te heet is geworden en hier geen brandwerende plaat achter is geplaatst. 

 

Ondanks goed onderhoud is na lang gebruik van de sauna door veel gasten niet te voorkomen dat deze uiteindelijk geheel moet worden gerenoveerd. Simpelweg omdat transpiratie voor een onfris beeld zorgt van veel vlekken in het saunahout. Bij renovatie van de sauna wordt het hout verwijderd en opnieuw aangebracht op de wanden en worden nieuwe saunabanken geplaatst. Ook wordt de brandwerende plaat achter de saunakachel geplaatst waardoor direct de veiligheid wordt verhoogd. En dat geeft een prachtig resultaat!

 

Bekijk maar eens de afbeeldingen hieronder van een sauna die pas is gerenoveerd bij een sauna van een sportschool in Amsterdam! De gasten zijn heel gelukkig met het resultaat. Waarbij sommigen de laatste tijd de saunagang na hun sportactiviteiten achterwege lieten, maken zij hier nu weer volop gebruik van!

 

Nieuwsgierig wat wij voor het opfrissen van uw verouderde sauna kunnen betekenen? Stuur ons afbeeldingen door van de sauna via info@total-wellness-company.nl en wij laten weten wat wij voor u kunnen doen.

Award voor beste hotel spa van Nederland!

Een beter compliment kunnen wij voor onze wellness producten en werkzaamheden niet ontvangen!

 

Waldorf Astoria Amsterdam is winnaar van de awards 'Best Luxury Hotel Spa' in Nederland en 'Best Luxury Beauty Spa' in Europa via de 'World Luxury Spa Award Winner 2017'!

 

Niet alleen een van de meest prestigieuze hotels in Nederland dus maar ook nog eens met de allerbeste hotel spa!

 

Wij feliciteren Waldorf Astoria Amsterdam en Guerlain Spa met het winnen van deze mooie awards. Uiteraard zijn wij zelf ook trots dat wij de sauna en stoomcabine op maat op deze prachtige locatie hebben geplaatst en periodiek onderhouden.

 

 

Plezier, hetzelfde doel en vertrouwen - ingrediënten voor een gezond familiebedrijf!

Maggs Magazine

Plezier, hetzelfde doel en vertrouwen - ingrediënten voor een gezond familiebedrijf.

 

Jos werkte al enige jaren in de wellness branche. Yvonne had haar eigen zonnestudio, en met deze achtergrond kwam in 2000 Total Wellness Company tot leven.

 

Een onderneming die inmiddels is uitgegroeid tot een florerend en vooral relaxed familiebedrijf.

Lees ons artikel nu in de lente editie van Maggs Magazine: http://bit.ly/2mIvJc9 


0 Berichten

Het resultaat!

Twee dagdelen filmen brengt een kort wellness item van slechts twee minuten voort. Heel veel werk voor twee minuten zou je denken. Dat klopt, maar wat zijn wij trots op het resultaat! Net als bij onze wellness projecten is goede voorbereiding het halve werk. Dus ook bij het RTL4 WoonTips project hebben we de tijd genomen in de zomerperiode de eerste werkzaamheden voor het plaatsen van een whirlpool zo goed mogelijk te laten zien bij de verbouwing van een luxe appartement. 

 

Tijdens het tweede gedeelte van het filmwerk in december werden shots gemaakt van de whirlpool die bijna gereed was voor oplevering en beantwoorde Mike Dekker vragen van enthousiaste presentatrice Liselotte. 

 

Vragen als 'We gaan het vandaag over wellnessproducten hebben, wat kan ik me dan precies voorstellen?' tot aan 'Stel, ik wil bijvoorbeeld een whirlpool in huis nemen, aan welke eisen moet je badkamer dan aan voldoen? werden gesteld. Mike beantwoorde de vragen van Liselotte direct en sloot het interview af met onze wellness woontip.

 

Bekijk het item hierboven om het volledige (korte) interview te bekijken.

 

Wat dit televisiedebuut ons heeft opgeleverd? Een stukje meer zichtbaarheid, meer verkeer naar onze website en social media, leuke reacties van bekenden en onbekenden en een volledig nieuwe ervaring.

0 Berichten

Total Wellness Company in MAGGS Magazine

Lees nu de herfsteditie van MAGGS


0 Berichten

Total Wellness Social Media Feed


Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.