Over ons familiebedrijf


Total Wellness Company is uw specialist voor wellness producten als de (infrarood)sauna, stoomcabine, whirlpool, een zwembad.         

 

Laat u adviseren en inspireren bij het realiseren van uw droom; een eigen sauna, stoomcabine, whirlpool of een complete wellnessruimte in uw huis of in uw bedrijf. Het is van belang dat u hierbij goed advies inwint en hulp inschakelt bij een leverancier die alle mogelijkheden met u bespreekt, (bouw)technisch inzicht heeft, op de hoogte is van de meest actuele trends én bovenal kwaliteitsproducten levert.

 

Particulier en professioneel

Total Wellness Company richt zich zowel op de particuliere als de professionele klant en is onder meer dealer van de bekende wellness merken HotSpring Spa's, Dundalk Leisure Craft, Sunshower, Jee-O en TylöHelo. Wij zijn gevestigd in Heiloo, dichtbij Alkmaar.

 

Het leveren van kwaliteit en ontspanning is de speerpunt bij ieder project. Uw wensen worden uitgebreid besproken en uitgewerkt waardoor we teleurstellingen voorkomen. Ook tijdens de werkzaamheden van het project geven wij u duidelijkheid en zekerheid waardoor u kunt ontspannen. Door de bouwtechnische kennis en werkervaring in de wellness branche, kunnen wij uw gehele project uit handen nemen en na de plaatsing onderhouden. In onze webwinkel zijn diverse wellness accessoires zoals onderhoudsmiddelen en sauna- en stoomgeuren te verkrijgen.

 

Wij nemen graag de tijd om uw persoonlijke wensen te bespreken en uit te werken in een passend advies.

 

Het familiebedrijf

Jos Dekker en Yvonne Dekker hebben Total Wellness Company opgestart vanuit hun passie voor wellness en ruime werkervaring in deze branche. Zij hebben hun passie voor wellness meegegeven aan de volgende generatie waardoor Total Wellness Company inmiddels is uitgegroeid tot een florerend familiebedrijf dat meegaat met de tijd en een gezonde groei ambitie heeft. Zoon van Jos en Yvonne, Mike Dekker, is sinds januari 2018 trotse mede eigenaar van Total Wellness Company. Als ingenieur geeft hij de klanten juist wellness en bouwkundig advies, maakt hij ontwerpen (maatwerk) en zorgt voor goede projectbegeleiding. Dochter Ramona Dekker werkt een aantal dagen per week mee in het familiebedrijf en adviseert klanten bij hun zoektocht naar de best passende wellness producten voor hen. Ze is gespecialiseerd in het vinden van de juiste HotSpring Spa voor de klant door alle ins en outs van dit spa merk en de collecties te kennen. Ze verzorgt de marketing en communicatie voor het bedrijf en geeft daarmee een zo goed mogelijk beeld van gerealiseerde projecten en actuele wellness trends. De jongste dochter, Samantha Dekker, geniet zelf net als de rest van de familie graag van de wellness producten, en is een ware duizendpoot als Officemanager van het bedrijf. Bel je ons op dan krijg je meestal Samantha aan de lijn en ontvang je van haar direct eerste informatie over de verschillende producten en diensten die ons familiebedrijf biedt. Ze denkt met graag met je mee in de mogelijkheden en kom je op ons kantoor langs, dan ontvangt ze je altijd met een lach. Een mooie samenwerking binnen een hechte en gedreven familie.