HotSpring Spa's - Highlife collectieTouch bediening

Met de draadloze afstandbediening kunt u de spafuncties van overal in de spa en vanaf 9 meter afstand bedienen.

Fris water

Het FreshWater Salt System van HotSpring is een betaalbare en gebruiksvriendelijke methode die het mogelijk maakt het water in uw spa zuiver en helder te houden tot wel een jaar lang. 

Energiezuinig

Isolatie uit volledig schuim en het Energy smart systeem maken de spa enorm zuinig. De polymeren draagstructuur en de bodemplaat zijn vrij van hout voor een betere duurzaamheid en langere levensduur.


Massage

De unieke Moto-Massage DX-jets bieden twee krachtige waterstromen die op en neer gaan langs uw rug.

Waterfiltratie

Het exclusieve systeem voor 100% filtratie zonder omleiding en de vaatwasmachinebestendige Tri-X-filters helpen u met het water kristalhelder te houden.

Verlichting

Zorg voor subtiele verlichting op een anders donkere avond of een mengeling van kleuren via de Multi-zone Luminescence-verlichtingssysteem.

 


Spa kuipen en buitenzijdes


9 modellen


BMW Designworks Group


De nieuwe Highlife-collectie werd ontworpen met behulp van de experts van Designworks, een BMW Group Company. De carte blanche-aanpak bood DesignworksUSA de volledige vrijheid om ontwerpen en verfijningen te bedenken tijdens de ontwikkeling van deze spa’s.

 

De eersteklas ontwerpvaardigheden van DesignworksUSA in combinatie met de vaardigheid van het HotSpring-ontwerpteam om innovatieve technologie te benutten resulteerde in een revolutionair, nieuw spa-ontwerp. Naast dit mooie ontwerp beschikt de Highlife ook over handige gadgets zoals een losse touchbediening.

Sfeerimpressie


Freshwater Salt System


Het makkelijk te gebruiken zout water systeem geeft meer gebruiksgemak bij het onderhouden van uw spawater. Het houdt het water schoon, helder en fris tot circa een jaar. Met slechts een beetje zout in uw spawater en het gebruik van een speciale cartridge die eens per vier maanden wordt vervangen, genereert het systeem automatisch chloor. U bent minder tijd kwijt aan het meten en toevoegen van chemicaliën. 

  • Meer natuurlijk voelend water zonder jeukende, droge huid of ogen
  • Minder chemicaliën toegevoegd en geen agressieve geuren
  • Eenvoudige waterverzorging betekent meer tijd om te genieten van uw spa
  • Bespaar water door het spoelen van de spa te verminderen
Download
Brochure HotSpring Highlife 2019
Bekijk hier de nieuwste spamodellen uit de Highlife collectie!
2019 Highlife Brochure - Dutch NL.pdf
Adobe Acrobat document 3.1 MB

Interesse in een Highlife Spa?


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.