Werkwijze

Oriënterend gesprek

In een oriënterend gesprek op locatie worden uw wensen en de mogelijkheden van uw project besproken. Tijdens dit gesprek luisteren wij naar uw wensen en denken, in mogelijkheden, met u mee.

 

Inventarisatie

Ieder project is uniek waardoor wij naar aanleiding van dit eerste gesprek een concept stappenplan opstellen en een offerte op maat samenstellen.

 

Concept ontwerp

Vanaf dit moment krijgt uw project steeds meer vorm en wordt uw idee omgezet in een situatieschets. Daarnaast bieden wij u diverse opties in de offerte aan zodat u uw wellness project geheel naar uw wens kunt samenstellen. Tijdens deze fase houden wij regelmatig contact om tot het definitieve ontwerp te komen.

 

Definitief ontwerp en planning

Zodra het ontwerp en de offerte akkoord zijn, wordt een gedetailleerde planning opgesteld en met u besproken. De voorbereidingen worden getroffen en de producten worden besteld.

 

Uitvoeringsfase

Tijdens de uitvoeringsfase wordt uw project gerealiseerd. Wij houden korte lijnen met u om eventuele onverwachte omstandigheden direct met u te bespreken maar nemen voornamelijk uw zorg uit handen zodat u direct kunt ontspannen en genieten van de realisatie van uw project.

 

Oplevering project en nazorg

Uw project is gereed en de producten zijn klaar voor gebruik. Wij vertellen u tijdens de oplevering over de werking, werkwijze en het onderhoud van uw producten en dragen de bijbehorende documenten tevreden aan u over. Het is van belang de door ons aanbevolen producten te gebruiken en het onderhoud volgens onze aanwijzingen te verzorgen om de levensduur van uw product te verhogen en de bijbehorende garantie te behouden.

 

Onderhoud

De zorg voor het onderhoud kunnen wij tevens uit handen nemen. U kunt contact met ons opnemen voor het onderhouden van uw producten maar wij kunnen u hier tevens aan herinneren en eventueel een onderhoudscontract opstellen. De producten die noodzakelijk zijn voor het periodieke onderhoud kunt u via onze webwinkel bestellen. Tevens vindt u diverse geurstoffen en accessoires in de webwinkel die uw wellness beleving nog beter maken.