Wellness professioneel


Het idee...

Tijdens een oriënterend gesprek bespreken we uw wensen en de bij uw onderneming passende en financieel haalbare mogelijkheden. Een goede service en perfecte kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Sauna's die zijn bestemd voor commerciële doeleinden moeten aan andere eisen voldoen dan sauna's voor privé-gebruik.

Een aantal voorbeelden hiervan is de banken die extra worden verstevigd, professionele technieken worden geplaatst zodat de apparatuur langer achter elkaar kan draaien, eventueel worden energiebesparende systemen geplaatst en worden wanden extra geïsoleerd. 

Duurzaamheid en energiebesparende systemen


Bij professioneel gebruik staat de sauna natuurlijk de hele dag klaar voor gebruik en dit zeven dagen per week. De gasten maken gebruik van de faciliteit zodra zij hier behoefte aan hebben. Of dit nu 's ochtends, 's middags of 's avonds is. Als de sauna bijvoorbeeld alleen in de ochtend wordt gebruikt, dan is het verspilling van de gebruikte energie en uw geld als de saunakachel de hele dag warm blijft.

 

Toch verwachten de gasten ieder moment gebruik te kunnen maken van de wellness faciliteiten. Dit probleem kunnen wij voor u voorkomen door een energiebesparendsysteem aan uw nieuwe of bestaande wellness techniek te koppelen. Door het plaatsen van de juiste energiebesparende systemen minimaliseert u het energieverbruik waardoor u kosten bespaart én het milieu spaart. 

 

Wij kunnen voor zowel de sauna, stoom- als infraroodcabine een stand-by systeem installeren zodat de cabines automatisch op de stand-by stand gaan wanneer er geen gebruik van deze faciliteit wordt gemaakt. Heeft een klant behoefte om gebruik te maken van deze faciliteit, dan is de cabine binnen enkele minuten weer op temperatuur.

 

Samenwerking met topmerken


Wij werken bewust met diverse topmerken in de wellnessbranche. Wij voeren onze werkzaamheden nauwkeurig uit en verwachten ook van onze producten dat deze van goede kwaliteit zijn. Hierdoor zullen wij dus ook niet concurreren met de online prijsvechters. Wij hechten meer waarde aan goede service en kwaliteit.

De degelijke Scandinavische bedrijven Harvia en Tylö staan op gebied van de saunatechniek voor kwaliteit. Wij gebruiken de saunatechniek al vele jaren en voeren ook het onderhoud uit aan deze producten. De materialen en onderdelen zijn geruime tijd na uitvoering nog leverbaar, wat veel voordelen biedt bij het vervangen van onderdelen of producten.

 

Daarnaast is Cleopatra een toonaangevend merk voor stoomcabines en whirlpools. Wij staan achter de kwaliteit van deze producten. Regelmatig bezoeken wij huidige en nieuwe wellness aanbieders en beurzen om op de hoogte te blijven van trends en nieuwe systemen.

  

Kortom; wij doen graag voor uw situatie een passende aanbieding waarbij we gebruik maken onze topmerken. Zie hieronder een aantal impressies van de door ons gerealiseerde projecten.

Mocht u zelf impressies of voorbeelden hebben van het gewenste resultaat dan zijn deze altijd welkom. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via onze contactgegevens.

Impressie professionele projectenNeem contact met mij op over professionele wellness

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.