Ondernemer belicht: Mike Dekker

Ondernemer belicht: Mike Dekker

Vertel, wat voor bedrijf heb je en wat zijn zoal je dagelijkse bezigheden?

Total Wellness Company realiseert jouw wellness wens; een eigen sauna, stoomcabine, buitenspa, zwemspa of een complete wellness ruimte in jouw huis, tuin of bedrijf. We installeren onze producten zowel bij mensen thuis als bij hotel(ketens), sportscholen en wellness bedrijven.

 

Het is van belang dat je goed advies inwint en hulp inschakelt bij ons als wellness leverancier zodat je een lange tijd optimaal kan genieten van jouw nieuwe wellness product. Wij bespreken de mogelijkheden vanuit ons (bouw)technisch inzicht, informeren je over de actuele trends en leveren en plaatsen vervolgens de kwaliteitsproducten die je dan ook van ons verwacht. We zijn officieel dealer van een aantal bekende merken, bijvoorbeeld HotSpring Spa’s, JEE-O, Sunshower en Tylö. Daarbij vinden wij duurzaamheid van onze producten belangrijk. Wij maken onze producten zo duurzaam mogelijk en adviseren onze klanten hoe zij dat zelf kunnen voortzetten. Dat is wat wij doen; je inspireren, adviseren en het project uiteindelijk zelf voor jou realiseren.

 

Wij begeleiden jouw project vanaf het idee en tot na de oplevering van het product.

Want ook voor het nodige onderhoud van de producten en voor het kopen van onderhoudsmiddelen of wellness accessoires kun je bij ons terecht. Door goed onderhoud van je product verleng je de levensduur en geniet je er dus optimaal van.

 

Het weekend van 22 en 23 juni 2024 houden wij open dagen om bezoekers over onze wellness producten te vertellen en ze daarmee te inspireren. Kom vrijblijvend langs en bij interesse profiteer je van speciale aanbiedingen op onze producten.

 

Welke tip heb je voor de OHO-leden die iedereen zou kunnen toepassen?

Zorg voor beleving. Zodra onze klanten ons bezoeken voelen ze direct een ontspannen wellness sfeer. Dat is in ieder geval ons streven. Dat start bij het ontvangst in onze showtuin, ontspannen achtergrondmuziek in kantoor, wellness geuren in de showroom, eventueel het geluid van het geknisper van de houtgestookte saunakachel. Onze klant is tijdens het overleg omringd door onze wellness producten. Binnen en buiten. Zo zorgen we dat het gevoel past bij onze producten en diensten. Om alvast een voorproefje te geven van de ontspanning die het wellness product de klant gaat brengen.

 

Kun je een leuk voorbeeld geven van een samenwerking met ondernemers in Heiloo?

Samenwerking is heel belangrijk om bij nieuwe klanten onder de aandacht te komen en elkaar als ondernemers te versterken. Een voorbeeld is de samenwerking met Stephanie Pater van Lifs Interior Design bij het aanbieden van wellness producten. We kopen zoveel mogelijk lokaal in, zoals ons verpakkingsmateriaal bij CiRoPack. Maar ook inkoop van planten voor onze showtuin bij de Aalsmeerse Plantenhal, een deel van het onderhoud in de tuin wordt verzorgd door Johan van Beek, belettering van onze bedrijfsbussen via HOB Heiloo en het onderhoud aan de bussen bij Peter Pilkes.

 

Wat weten we (zakelijk gezien) nog niet van je en wil je wel met ons delen?

Wij zijn een familiebedrijf. Samen met mijn ouders ben ik mede eigenaar van Total Wellness Company maar daarnaast werk ik ook met mijn beide zussen in ons bedrijf. Ons bedrijf bestaat volgend jaar 25 jaar. Gestart door mijn ouders en nu aan mijn zussen en mij om hier nog veel succesvolle jaren aan vast te plakken. Ons jubileumjaar gaan we uiteraard vieren!

 

Aan welke ander lid van Ondernemend Heiloo geef jij het stokje door en waarom?

Wij denken aan Barry de Vries van Barry de Vries Auto’s. Hij is ook als jonge ondernemer gestart en timmert inmiddels al weer heel wat jaren aan de weg. Mocht hij al aan het woord zijn geweest of druk met zijn werkzaamheden zijn, dan vragen wij tijdens de Ronde Tafel van  Ondernemend Heiloo (op 11 juni) die bij ons wordt georganiseerd welke ondernemer antwoord wil geven in deze rubriek.

 

Bron: Ondernemend Heiloo