Sauna traditioneelDe Finse sauna is de meest bekende in zijn soort. Een groot deel van de mensen die bij een wellnesscenter gebruik heeft gemaakt van de sauna zal dit model direct herkennen. De binnenzijde is in de regel afgewerkt met Nordisch fichte, de banken zijn vervaardigt uit splintervrij Abachi-hout en de saunakachel houdt de temperatuur in de sauna rond de 80 tot circa 95 graden.

 

Inmiddels hebben wij meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen en installeren van panelen sauna’s en maat sauna’s die op locatie worden gebouwd. Vakmanschap is hierbij noodzakelijk en dat laten wij graag zien. Op gebied van de traditionele sauna kunnen wij u de volgende mogelijkheden bieden:

 

 

 

Er zijn talloze mogelijkheden om de door u gewenste sauna te realiseren. De verschillende modellen zijn optioneel uit te breiden met standaard opties waaronder een aantal hierboven weergegeven. Zie het onderstaande informatieblad in PDF-formaat voor meer informatie over de traditionele sauna. Klik met uw muis op Download om het productblad te openen.

 

Bent u geïnteresseerd in een sauna dan nodigen wij u graag uit om een bezoek aan ons te brengen zodat wij uw wensen kunnen bespreken en hierop ons advies kunnen geven. U kunt contact met ons opnemen door middel van onze contactgegevens en/of via de rechter balk waar u een bel afspraak kunt inplannen. Ook voor een uniek ontwerp of specifieke eisen voor bijvoorbeeld het interieur van de sauna ben u welkom, wij denken graag met u mee.

 


Download
Details traditionele (maatwerk) sauna
details sauna.pdf
Adobe Acrobat document 2.4 MB