Wat zeggen onze wellness klanten over ons


Familie Lubbers, eigenaren sauna op maat in badkamer: "Wij bestelden een sauna bij de familie Dekker. Door het hele traject heen, vielen de enorme betrokkenheid en het duidelijke en eerlijke advies op.

 

De installatie thuis verliep vervolgens vlekkeloos. Vakmanschap, enthousiasme en prachtig maatwerk!

 

Als je voor een sauna wilt gaan, ga dan een kopje koffie drinken in Heiloo. Dikke 10 voor de familie Dekker."

 

Familie Hekster, eigenaren stoomcabine, whirlpool en buitenspa:
"Jos Dekker van Total Wellness Company toont aan hoe betrokken en bevlogen service verlening in de wellness sector kan zijn."

 

"Een voorbeeld van een wellness adviseur en technicus, werkt hij vanuit zijn eigen toewijding aan de beste oplossing voor zijn klanten, komt hij je tegemoet en heeft hij ons geholpen door een volledig herstel af te leveren bij een moeizame opdracht, waar anderen de moeite niet wilde nemen en het wat service gerichtheid betreft, volkomen lieten afweten. Maar van Total Wellness Company is de inzet compleet. Wij zijn enorm tevreden.

 

En dit is de tweede keer dat dit voorbeeldige team ons uitermate hoogwaardige service verleend heeft. Total Wellness Company is dan ook een familiebedrijf waar er veel meer te vinden is, dan alleen een winst oogmerk. Integriteit en vriendelijkheid, oprechtheid en een pracht keuze uit alleen high-end producten voor particulieren alsook de marktleiders van de Hotel sector en Sportcentra van Nederland.

 

Meer dan waar voor je geld, en een excellente bedrijfsfilosofie waar vader en zoon, moeder en dochters trots op mogen zijn. En wat voor ons uitermate belangrijk is: het zijn zeer vriendelijke, goede mensen, puurheid, zeer uitzonderlijk, die je daardoor de opdrachten alleen maar kan gunnen.

 

Voor ons, niemand anders die voor onze stoomcabine, spabad en buitenspa de nodige service verleent: natuurlijk - Total Wellness Company."


Ronald en Amy Engberts, eigenaren nieuwe badkamer en aanbouw: "Wij hebben een complete aanbouw en badkamer door de Total Wellness Company laten doen.

 

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en zijn hun dankbaar voor de inzet.

 

Als je met de TWC in zee gaat, kun je hard werkende specialisten verwachten die alleen voor top kwaliteit zorgen."