Sauna design - op maat


Bent u opzoek naar een sauna die aan al uw wensen voldoet zodat het exact bij de stijl van uw woonhuis past, dan kunnen wij u een sauna aanbieden die volledig met de hand wordt gemaakt, van hoogwaardige Nederlandse makelij. Heeft u of bent u een architect met een uniek ontwerp voor de sauna of wellness ruimte dan maken wij graag een afspraak om het ontwerp door te nemen en de mogelijkheden aan u te tonen. Vakmanschap is hierbij noodzakelijk en dat laten wij graag zien aan de hand van gerealiseerde projecten. 

 

Door het plaatsen van een maatwerksauna wordt optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte en heeft u veel vrijheid bij het samenstellen van de materialen voor uw sauna. Zo heeft u de keuze tussen diverse houtsoorten, deuren, verlichting of opties zoals infraroodstralers. Maakt u in de desbetreffende ruimte vooral gebruik van glas dan kunnen wij de sauna voorzien van een glazenvenster of glazenwand waardoor er meer ruimtezicht gecreëerd wordt. 

 

Zo zijn er talloze mogelijkheden om de door u gewenste sauna te maken. Heeft u een uniek ontwerp of specifieke eisen voor de sauna, wij denken graag met u mee.

 

 

Onderstaande sauna is in samenwerking met achitect 'Jos van Zijl Interieur | Ontwerp' gerealiseerd.


Voor meer informatie kunt u ons bereiken via het onderstaande contactformulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.