Electrische saunakachels


Een goede saunakachel is van groot belang voor een fijne wellness beleving in uw sauna. Dit kan uw privé sauna zijn of een professionele sauna. Uw keuze voor een saunakachel wordt u niet makkelijk gemaakt door vele aanbieders van saunakachels en de daarbij behorende verschillende kwaliteitsniveaus. U kunt bijvoorbeeld niet snel zien of u te maken heeft met een handelaar of specialist. Total Wellness Company maakt uw keuze makkelijker door u vier typen saunakachels aan te bieden van twee topmerken; Harvia en Tylö.

 

 

 

Harvia - Natural well-beingHarvia saunakachels

 

De kwaliteit en veiligheid van Harvia kachels zijn gebaseerd op het gebruik van eersteklas materialen, ondersteund door een gepatenteerde productietechniek en zorgvuldige kwaliteitscontrole. Deze saunakachels  

Roestvrij staal wordt veel gebruikt bij het maken van de Harvia kachels. Alle Harvia kachels worden geleverd met een efficiënt luchtcirculatiesysteem dat ervoor zorgt dat de kachel snel opwarmt en de sauna een constante temperatuur aanhoudt.

 

Aanbod Harvia saunakachels

 

 

Een saunakachel van Tylö betekent kwaliteit en design...

 

Een wereld van rust en ontspanning… dat is de wereld die Tylö creëert ; alle aspecten van relaxen door middel van sauna en stoom komen bij Tylö aan bod.

 

Wij bieden u sauna- en stoomcabines afkomstig uit Zweden met alle daarbij behorende accessoires. Welke saunakachel u ook kiest, u bent verzekerd van de Zweedse ervaring en vakmanschap op dit gebied.

 

De saunakachels van Tylö zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal, en hebben een zeer lange levensduur. Na circa 30 minuten is uw sauna op temperatuur, en omdat de buitenwand van de kachel nooit heter wordt dan 40 graden is er geen kachelscherm nodig.

 

Tylö saunkachels staan naast hoogwaardige kwaliteit tevens bekend om hun design. Niet voor niets hebben de Tylö saunakachels een internationaal design award, Reddot Design Award, gewonnen in het jaar 2010.

 

Aanbod Tylö saunakachels