Sauna op maat


Bent u opzoek naar een sauna passend bij uw interieur of met een uniek design dan kunnen wij door middel van ons maatwerk u meerdere mogelijkheden bieden. De uitstraling van aluminium en glas, warme houtsoorten en glas of een sauna met een hele glazen voorwand zijn in deze line opgenomen. Een glazen voorwand creëert ruimtezicht in de cabine en kan net voor het extra beetje ontspanning zorgen. 

 

De Line is een reeks van nieuwe ontwerpen voor een unieke sauna. Elke sauna heeft een geheel eigen stijl en is klaar voor gebruik. U heeft de mogelijkheid een eigen formaat te kiezen of laat de sauna zoals hij is.

 

De onderstaande impressies geven u een beeld van verschillende modellen die mogelijk passen bij uw interieur-ontwerp en de wellness ruimte compleet maakt. Heeft u een impressie van de sauna die uw wens te hebben dan kunnen wij op basis van deze impressie een voorstel doen voor de sauna.

 

Bent u geïnteresseerd in een design sauna dan nodigen wij u graag uit om een bezoek aan ons te brengen zodat wij uw wensen kunnen bespreken en hierop ons advies kunnen geven. U kunt contact met ons opnemen door middel van onze contactgegevens en/of via de rechter balk waar u een bel afspraak kunt inplannen. Ook voor een uniek ontwerp of specifieke eisen voor bijvoorbeeld het interieur van de sauna ben u welkom, wij denken graag met u mee.

 

Wilt u meer informatie over een sauna op maat?


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.