HotSpring Spa's - Limelight collectie


Bediening

De bediening op deze spa is makkelijk in gebruik en uit te lezen. Aan de kleur van het HotSpring embleem op de spa ziet u direct dat de spa klaar is voor gebruik.

Fris water

Het FreshWater Salt System van HotSpring is een betaalbare en gebruiksvriendelijke methode die mogelijk maakt het water in uw spa zuiver en helder te houden tot wel een jaar lang. 

Energiezuinig

De spa's beschikken over innovatieve FiberCor-isolatie waarmee de omkasting helemaal gevuld is met een dichtheid die vier keer groter is dan bij de meeste spa's wordt aangehouden.


Massage

De hydromassagejets maken de spa's van HotSpring Spa zo uniek. Dit zijn namelijk jets die met warm water voor krachtige massage zorgen in plaats van lucht. Ander voordeel; het water koelt hierdoor niet af ten opzichte van koele lucht.

Waterfiltratie

Het exclusieve systeem voor 100% filtratie zonder omleiding en de vaatwasmachinebestendige Tri-X-filters helpen u met het water kristalhelder te houden.

Verlichting

Zorg voor subtiele verlichting op een anders donkere avond of een mengeling van kleuren via de Multi-zone Luminescence-verlichtingssysteem.

 


Strak en modern design


Met elegante stijl en uitstekende prestaties zal uw spa uit de Limelight-collectie spa snel een centrale trekpleister worden in uw huis. 

 

Elk model van de Limelight collectie biedt een kalmerende massage, dynamische verlichting en exclusieve eigenschappen die de spabeleving optimaal maken. Bovendien kunt u rekenen op de kwaliteit die u verwacht van een HotSpring-spa. Leun dus achterover, ontspan en geniet. 

Deze collectie biedt een stijlvol modern en strak design dat volledig past bij de trends van nu. Kom hem bij ons in het echt bewonderen.

6 modellen


Sfeerimpressie


Freshwater Salt System


Het makkelijk te gebruiken zout water systeem geeft meer gebruiksgemak bij het onderhouden van uw spawater. Het houdt het water schoon, helder en fris tot circa een jaar. Met slechts een beetje zout in uw spawater en het gebruik van een speciale cartridge die eens per vier maanden wordt vervangen, genereert het systeem automatisch chloor. U bent minder tijd kwijt aan het meten en toevoegen van chemicaliën. 

  • Meer natuurlijk voelend water zonder jeukende, droge huid of ogen
  • Minder chemicaliën toegevoegd en geen agressieve geuren
  • Eenvoudige waterverzorging betekent meer tijd om te genieten van uw spa
  • Bespaar water door het spoelen van de spa te verminderen

Plaatsing HotSpring Spa Limelight


Download
Brochure HotSpring Spa's 2021
2021 EU Hot Spring Brochure Dutch.pdf
Adobe Acrobat document 3.5 MB

Interesse in een Limelight Spa?


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.