25 sauna’s én een stoombad bij Inntel Hotels klaar voor gebruik

"Inntel Hotels Marina Beach 4 maart officieel geopend" 


Afgelopen donderdag is Inntel hotels Den Haag Marina Beach officieel geopend! En daarmee zijn ook onze 25 sauna’s en een stoombad in gebruik genomen.

 

De gasten van het hotel kunnen genieten van hun eigen wellness kamer inclusief sauna met uitzicht over de Noordzee, het Noorderstrand en de skyline van Den Haag. Is een van de wellness kamers volgeboekt, ervaar dan de ruime sauna en het stoombad op de bovenste verdieping van het hotel. Hier kun je heerlijk ontspannen en vanuit de infinity pool genieten van een prachtig uitzicht over de kust.

 

 

De “zeilen” het hotel schitteren tegen een achtergrond van zee en strand. Dit iconische hotel telt 13 verdiepingen en heeft een prominente positie op de kop van het Noordelijk havenhoofd.


"Inntel Hotel Den Haag Marina Beach; een plek voor een gezonde dosis Vitamin Sea."

 

In opdracht van het Nederlandse bouwbedrijf Boele & Van Eesteren en toonaangevend Volker Wessels Vastgoed hebben wij de wellness producten gerealiseerd. Een fijne samenwerking heeft gezorgd voor een prachtig resultaat.

Impressie resultaat