Zonovergoten Wellness Belevingstuin

Vorige week zaterdag ontvingen wij bezoekers met interesse in wellness producten tijdens onze Open Wellness Belevingstuin. Omdat spontaan bezoek dit jaar vanwege het coronavirus niet mogelijk was, hebben geïnteresseerden zich aangemeld voor bezoek op vastgestelde tijden. 

 

Als wellness leverancier hebben wij in onze belevingstuin diverse luxe wellness producten te bezichtigen en ervaren. Zoals buitensauna’s, HotSpring Spa's, JEE-O buitendouche, dompelton, lounge meubilair en meer. Met het prachtige weer van zaterdag 20 juni konden de bezoekers genieten van de producten die in een natuurlijke omgeving worden getoond. 

 

In de binnenruimte staan wellness producten die in huis geplaatst kunnen worden. Hier stap je binnen in een fijne wellness ambiance met sfeerverlichting, saunageur en rustgevende muziek. 

 

Veel mensen besluiten dit jaar de vakantiereis over te slaan en te kiezen voor een ‘staycation’. Een comfortabele omgeving en rust in en om huis is juist in deze onrustige tijd belangrijk. Producten als een sauna of buitenspa kunnen bijdragen aan het creëren van een rustgevende plek. 

 

Mensen die zaterdag geen bezoek hebben gebracht maar wel interesse in wellness producten hebben, kunnen alsnog een afspraak maken door telefonisch of per e-mail contact op te nemen.