Onze maatregelen betreffende het Coronavirus

Foto: onze sauna bij Inntel Hotel Rotterdam

Stay safe and healthy


De gezondheid van u, onze medewerkers en onze omgeving is voor ons altijd belangrijk en nu belangrijker dan ooit. Die willen wij goed beschermen.

Vanwege het Coronavirus neemt ons bedrijf maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Wij houden ons aan de maatregelen die door het RIVM zijn opgesteld. Hoe dit tot uiting komt in onze werkzaamheden en bezoeken, leggen we u graag uit.

 

Bezoek en contact Total Wellness Company

Ons kantoor en de showroom en -tuin zijn geopend op afspraak. Hierdoor zijn weinig mensen aanwezig in een ruimte. Wij schudden geen handen en houden gepaste afstand van elkaar. Zoals u altijd mag verwachten reinigen wij ons kantoor op de juiste manier om verspreiding op die manier te voorkomen. Brengt u liever geen bezoek, dan begrijpen wij dat en bieden we u de mogelijkheid via videobellen, telefonisch of per e-mail de gewenste informatie te ontvangen. 


Heeft u klachten en staat een afspraak gepland? Dan vragen wij u dit te melden en zullen we een later moment een nieuwe afspraak plannen.

 

Werkzaamheden en onderhoud aan uw wellness producten

Wij maken een afspraak met u over de datum en het tijdstip van onze komst. Komt een medewerker bij u langs voor onderhoud of plaatsing van wellness producten, dan houden wij ons ook aan de voorschriften van het RIVM. Wij schudden geen handen en houden gepaste afstand tot u en mensen in uw omgeving. Ook houden zij zich aan de gestelde hygiëne regels. Heeft u klachten en staat een afspraak gepland? Dan vragen wij u dit te melden en zullen we een later moment een nieuwe afspraak plannen.

 

Levering en verzending van wellness accessoires
Onze producten worden verzonden via PostNL. PostNL houdt het contactloos bezorgen van producten aan. Dit houdt in dat zij uw toestemming vragen om voor u te tekenen voor ontvangst van pakketten. Hierdoor hoeft u dit niet te doen. Ook zij houden gepaste afstand aan. 

 

Door met elkaar deze maatregelen te hanteren, beschermen wij elkaar en kunnen wij hopelijk binnen een niet al te lange tijd onze omgangsvormen weer terugbrengen naar de oude en vertrouwde.

Stay at home


Foto: onze stoomcabine Inntel Hotel Rotterdam

Voel je je goed en heb je een stoomcabine of sauna in huis of in de tuin. Maak er juist nu vaker gebruik van om je weerstand te verhogen.


Het draagt onder meer bij aan:

  • Ontspanning
  • Het vrij maken van de luchtwegen
  • Stimuleren van de bloedcirculatie
  • Het bevorderen van een goede nachtrust
  • Het creëren van een regelmatig wellness moment voor uzelf

 

Wij houden de ontwikkelen van de maatregelen omtrent het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Zijn er belangrijke wijzigingen die van belang zijn voor onze klanten, dan zullen we u hier verder informeren.

 

#stayathome #staysafe #stayhealthy