Hittegolf in Nederland? Ga afkoelen en vooral genieten!

Iedereen kent het gevoel wel, eindelijk is het volop zomer in Nederland, waar we al maanden naar uitkijken, en tóch klagen we met elkaar over de hitte.

 

Je hebt verplichtingen. Je moet aan het werk, je huis bijhouden, sporten, wassen, naar de supermarkt. Tijdens een hittegolf in Nederland, ervaar je nu eenmaal niet de warmte hetzelfde dan wanneer je met alle bijkomende vrijheid van een vakantie geniet.

 

Helaas geen Zuid-Frans rosétje in de hand op het mediterraanse strand of verfrissende duik in zee, totdat het laatste stukje van de zon aan het einde van de dag ondergaat in het oceaanblauwe water en je daarna eens aanstalten maakt op te frissen voor een uitgebreid etentje in een leuk pittoresk dorpje.

 

Maar die Nederlandse hittegolf brengt je ook zoveel wel! Oké, niet alle gevoelsmatige verplichtingen die je thuis hebt kan je direct laten vallen, maar beleef de Nederlandse zomer als die er dan eindelijk is optimaal. Doe alles die paar heftige zomerdagen in het jaar iets rustiger aan en zoek naar de nodige afkoeling. Daarbij maken een aantal outdoor wellness producten je het hierbij net iets makkelijker dit te bereiken. 

 

Denk eens aan jouw achtertuin of dakterras waar de planten deze tijd van het jaar volop in bloei staan, het is ruim 35 graden, je stapt onder de JEE-O buitendouche om je even af te spoelen en al iets af te koelen met het goede idee daarna in jouw HotSpring Spa te stappen. Niet zoals je mogelijk in eerste instantie zou denken, in een warme hottub, nee je hebt de watertemperatuur verlaagd naar 27 graden. Een heerlijk frisse watertemperatuur.

 

Je opent de cover van de spa, stapt direct in het heldere water, neemt plaats in een van de koele voorgevormde zittingen of het ligplateau en voelt direct alle naar je hoofd gestegen warmte afzakken. Heerlijk genieten van het verfrissende water en mogelijk helpt een zomerse schaduwdoek boven je spa te zorgen dat je niet met je gezicht in de zon terechtkomt. Vanuit je spa kijk je direct in je tuin en geniet je van die volop bloeiende planten en bloemen of het uitzicht vanaf je dakterras op de duinen of een stad.

 

Samen met vrienden, familie, je partner of juist even een momentje voor jezelf. Als je dan toch in de bubbels zit, mag uiteraard een glaasje bubbels hier niet aan ontbreken. Al is het een uurtje want met sommige verplichtingen heb je nu eenmaal te dealen maar daar kan jij na dit verfrissende geluksmomentje weer volop tegenaan!

 

Dít kan ook jouw beleving zijn van die Nederlandse hittegolf. Zoek afkoeling, pak je rust en ga vooral genieten!