Renovatie professionele sauna

Wat knapt een sauna toch iedere keer weer op na een grondige renovatie. Het gebeurt vaak dat goed onderhoud en uiteindelijk ook renovatie lang wordt uitgesteld. Als de klachten van gasten vaker worden opgemerkt, komt er een moment dat de inmiddels onfrisse sauna afbreuk doet aan de goede naam van uw spa, sportschool of hotel. Dat is zonde en te voorkomen!

 

Door de sauna regelmatig te laten onderhouden, wordt de conditie van de gehele sauna gecheckt en nodig onderhoud direct gedaan of in ieder geval op tijd gesignaleerd. Dit is niet alleen voor de hygiëne verstandig maar ook voor de veiligheid van gasten en uw medewerkers. U moet er natuurlijk niet aan denken dat er brand ontstaat omdat de wand achter de saunakachel te lang te heet is geworden en hier geen brandwerende plaat achter is geplaatst. 

 

Ondanks goed onderhoud is na lang gebruik van de sauna door veel gasten niet te voorkomen dat deze uiteindelijk geheel moet worden gerenoveerd. Simpelweg omdat transpiratie voor een onfris beeld zorgt van veel vlekken in het saunahout. Bij renovatie van de sauna wordt het hout verwijderd en opnieuw aangebracht op de wanden en worden nieuwe saunabanken geplaatst. Ook wordt de brandwerende plaat achter de saunakachel geplaatst waardoor direct de veiligheid wordt verhoogd. En dat geeft een prachtig resultaat!

 

Bekijk maar eens de afbeeldingen hieronder van een sauna die pas is gerenoveerd bij een sauna van een sportschool in Amsterdam! De gasten zijn heel gelukkig met het resultaat. Waarbij sommigen de laatste tijd de saunagang na hun sportactiviteiten achterwege lieten, maken zij hier nu weer volop gebruik van!

 

Nieuwsgierig wat wij voor het opfrissen van uw verouderde sauna kunnen betekenen? Stuur ons afbeeldingen door van de sauna via info@total-wellness-company.nl en wij laten weten wat wij voor u kunnen doen.