Het resultaat!

Twee dagdelen filmen brengt een kort wellness item van slechts twee minuten voort. Heel veel werk voor twee minuten zou je denken. Dat klopt, maar wat zijn wij trots op het resultaat! Net als bij onze wellness projecten is goede voorbereiding het halve werk. Dus ook bij het RTL4 WoonTips project hebben we de tijd genomen in de zomerperiode de eerste werkzaamheden voor het plaatsen van een whirlpool zo goed mogelijk te laten zien bij de verbouwing van een luxe appartement. 

 

Tijdens het tweede gedeelte van het filmwerk in december werden shots gemaakt van de whirlpool die bijna gereed was voor oplevering en beantwoorde Mike Dekker vragen van enthousiaste presentatrice Liselotte. 

 

Vragen als 'We gaan het vandaag over wellnessproducten hebben, wat kan ik me dan precies voorstellen?' tot aan 'Stel, ik wil bijvoorbeeld een whirlpool in huis nemen, aan welke eisen moet je badkamer dan aan voldoen? werden gesteld. Mike beantwoorde de vragen van Liselotte direct en sloot het interview af met onze wellness woontip.

 

Bekijk het item hierboven om het volledige (korte) interview te bekijken.

 

Wat dit televisiedebuut ons heeft opgeleverd? Een stukje meer zichtbaarheid, meer verkeer naar onze website en social media, leuke reacties van bekenden en onbekenden en een volledig nieuwe ervaring.

Reactie schrijven

Commentaren: 0