Sauna infrarood combinatie - sauna op maat opgeleverd

Regelmatig leveren we speciale sauna's op waarmee we kunnen laten zien waarin wij ons onderscheiden van andere wellness leveranciers. Dat tonen we met name aan met ons maatwerk.

 

Hierbij is niet alleen belangrijk om bekend te zijn met producten maar is vooral precisie en bouwtechnische kennis en ervaring van belang.

 

In opdracht van architect Jos van Zijl hebben wij afgelopen week deze sauna en infrarood combinatie gerealiseerd waarbij functionaliteit en design een speerpunt was van dit project.


De glazen wanden van de sauna maken de ruimte groot en licht. Vanuit de sauna is de gehele wellness ruimte met zwembad te bekijken. 

 

De saunabanken en wanden zijn gemaakt met Red Cedar hout. Deze houtsoort geeft de sauna een warme uitstraling. Door de horizontale plaatsing van het hout krijgt de sauna een moderne en strakke uitstraling. 

 

Bij een sauna op maat worden specifieke wensen van de klant gerealiseerd. Deze wensen hebben meestal betrekking op de afwerking van de ruimte.

Een voorbeeld in dit project is de afwerking van de infraroodelementen met horizontale houten rugleuning. De houten bovenzijde van de saunaruimte is zichtbaar door de hoge glazen wanden en schuifdeur. Het kachelscherm is in dezelfde stijl als de sauna en infrarood combinatie gemaakt.

 

Opnieuw een mooi design project waar wij trots op zijn en dat delen wij graag met u.

We wensen de eigenaren veel warmte en ontspanning toe.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0