Nieuwe design sauna op maat opgeleverd!

Afgelopen week hebben wij in het woonhuis van een klant een design sauna op maat opgeleverd.

Door de glazen voorzijde van de sauna oogt de ruimte groot en licht. Vanuit de sauna is de gehele kamer te bekijken. De sauna past volledig in deze ruimte waarin tevens gesport kan worden. Sport en ontspanning is een goede wellness combinatie.

 

De saunabanken zijn van Aspen hout gemaakt en de wanden zijn opgebouwd met Hemlock hout. Er is in dit geval gekozen voor een transparante glazenwand. Een andere optie is rook- of bronsglas waarbij transparantie blijft bestaan.

 

Bij een sauna op maat worden specifieke wensen van de klant gerealiseerd. Deze wensen hebben meestal betrekking op de afwerking van de ruimte.

Een voorbeeld in dit project is de afwerking van het design kachelscherm. Hierin is een speelse knik verwerkt. In plaats van het standaard ventilatierooster is samen met de architect nagedacht over een mooie ventilatiestrook die wij aan de bovenzijde van de gehele saunaruimte hebben gerealiseerd. Aan de buitenzijde van de glazendeur is een rvs-handgreep geplaatst en in de sauna zijn luxe details verwerkt.

 

Opnieuw een mooi design project waar wij trots op zijn en dat delen wij graag met u.

Reactie schrijven

Commentaren: 0