Bezoek internationale wellness beurs Interbad in Stuttgart

Mike Dekker
Mike Dekker

23-10-2014 Bezoek aan Interbad in Stuttgart

 

Een keer per twee jaar wordt de internationale wellness beurs Interbad in Stuttgart georganiseerd. Voor ons een goede manier om inspiratie op te doen, nieuwe wellness trends te ontdekken en contacten met (nieuwe) leveranciers te leggen.

 

De trends van dit jaar zijn met name sauna en stoomcabines met veel glazen wanden, mooie kunststof buitenzijdes en behuizingen met smalle houten balken. Veel horizontale en verticale lijnen werden getoond. Opvallend waren de vele bewegende afbeeldingen op wanden die door middel van een beamer geprojecteerd werden waardoor een sfeervol geheel ontstaat. De tegenstelling van warme en koude elementen werd op meerdere manieren getoond en we zijn over efficiënte systemen voor het bouwen van zoutsteengrotten geïnformeerd. Dit was een kleine greep uit onze ervaringen op de wellness beurs.

 

Het was een lange rit maar de moeite waard. Veel nieuwe contacten zijn gelegd en we hebben meer dan voldoende inspiratie opgedaan om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun ideale wellness ruimte.

Misschien kunnen wij u in een persoonlijk gesprek meer vertellen over de nieuwe wellness trends en ontwikkelingen. Neem daarvoor contact op met Mike Dekker; 072 534 90 35 of info@total-wellness-company.nl. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0