Wellness actueel blogs


Zonovergoten Open Wellness Tuin

Afgelopen zonovergoten zaterdag hebben wij onze tweede Open Wellness Tuin gehouden. Een dag waarop diverse (nieuwe) producten werden getoond in een natuurlijke omgeving en mooie aanbiedingen worden gemaakt. Een unieke locatie die normaal gesproken op afspraak te bezichtigen is maar nu van 11.00 tot 17.00 uur de deuren geopend heeft.

 

Hier hebben onze bezoekers van geprofiteerd! Zij konden op hun gemak een rondje door de wellness tuin lopen, producten in werking zien en informatie inwinnen.

 

 

Uiteraard hoort aan het einde van de dag een hapje en een drankje ook bij de wellness beleving! Op naar de volgende Open Wellness Tuin die in het najaar gaat plaatsvinden!

Sfeer proeven?


Bezoek de Open Wellness Tuin op 22 juni

Zaterdag 22 juni wordt voor de tweede keer een Open Wellness Tuin gehouden bij ons bedrijf aan de Westerweg in Heiloo. Vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur is iedereen met interesse in luxe wellness producten van harte welkom langs te komen.

 

Bekijk de nieuwe wellness producten, neem een kijkje achter de schermen hoe de producten worden gemaakt en laat je informeren welk product het beste bij jou past.

 

Hoor het knisperende hout en ervaar de geur van de houtgestookte saunakachel waarbij de verfrissende eucalyptus saunageur je tegemoet komt.

 

Stoom in de stoomcabine zorgt voor het openen van je luchtwegen. Fijn voor mensen met astma, hooikoorts of een verkoudheid. De combinatie met een geurstof kan dit effect versnellen en de beleving nog prettiger maken. 

 

Ontdek de diverse jacuzzi modellen en mogelijkheden. En dat op een prachtige plek, namelijk in de showtuin.

 

Tot zaterdag!

 

Total Wellness Lente Sale gestart!

Gratis plaatsing jacuzzi!


Kom langs voor het vinden van de jacuzzi die helemaal bij jou of jullie past. We inventariseren jouw wensen en zullen je van goed advies voorzien. Iedere jacuzzi wordt voorzien van een bij de buitenzijde passende cover. Bij het bestellen van de jacuzzi bieden we je gratis standaard plaatsing* aan door ons bedrijf. We vertellen je graag wat standaard plaatsing inhoudt. 

 

Bekijk de verschillende spa collecties en modellen via de onderstaande button. Deze actie is tijdelijk dus zorg ervoor dat je op tijd een afspraak maakt!

Zonnige wellness aanbiedingen


Vanaf het paasweekend zijn wij gestart met het aanbieden van diverse kortingen en leuke aanbiedingen op wellness producten voor buiten via onze Lente Sale. Denk bijvoorbeeld aan een buitensauna, jacuzzi of zwemspa. Een maand lang houden we verschillende acties die mogelijk ook voor jou interessant zijn.

 

We gaan allemaal weer naar buiten en genieten van het heerlijke lenteweer. Hét moment om eens verder om je heen te kijken. Wie weet past zo'n heerlijke sauna of spa wel in jouw tuin of op het dakterras.  

Interesse in een Lente Sale voorstel?


Geef graag aan in welk product u interesse heeft zodat wij u van passend advies en een voorstel kunnen voorzien.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bekijk al onze wellness producten


Sauna

Infrarood

Stoomcabine


Whirlpool

Jacuzzi

Zwem(spa)bad


Sunshower

  Zon & collageen

Lounge meubilairFoto's Interbad Stuttgart

Jos, Mike en Ramona bezochten afgelopen jaar de internationale beurs Interbad in Stuttgart. Zij hebben nieuwe inspiratie opgedaan door het bekijken van nieuwe trends en technieken.

Total Wellness Social Media Feed