Open Wellness Belevingstuin, jubileumeditie!

Ons familiebedrijf bestaat 20 jaar! Hier zijn wij heel trots op en vieren dit graag samen met u, op een gepaste manier, tijdens een jubileumeditie van onze Open Wellness Belevingstuin. Inclusief mooie wellness jubileumacties!

 

Meld u direct aan voor de Open Wellness Belevingstuin op zaterdag 20 juni 2020. Hiermee voorkomen wij te veel bezoekers tegelijkertijd en kunnen we ruim voldoende afstand tot elkaar houden. Ook hanteren wij overige maatregelen en schudden we bijvoorbeeld geen handen. In de bevestigingsmail vertellen wij u hier meer over.

 

Laat u aan de Westerweg 170 in Heiloo onderdompelen in de luxe van onze wellness producten in een natuurlijke omgeving. Precies zoals het wellness product mogelijk bij u thuis tot zijn recht zal komen.

 

 

P.s. bekijk voor een sfeerimpressie deze terugblik van de Open Wellness Tuin van 2019!

 

Outdoor wellness
Bewonder in de belevingstuin bijvoorbeeld onze gloednieuwe Luna Outdoor Sauna, ronde Sauna Barrel, Luxe design JEE-O buitendouche met warm en koud water, drie HotSpring Spa's uit de verschillende collecties van dit mooie Amerikaanse merk. Neem een plekje in een van de loungesets om rustig op de producten uit te kijken en de producten in uw tuin in te beelden.

 

Wellness in uw woning
Bezoek de showroom om wellness producten voor in uw woning te ontdekken. Bekijk verschillende binnensauna's (standaard modellen en maatwerk), stoomcabine's, infraroodcabine en een whirlpool inclusief geavanceerde opties. Interesse in een maatwerk sauna of stoomcabine, dan kunt u een assortiment aan houtsoorten, glaswerk en andere materialen samenstellen om een beeld te krijgen de mogelijkheden.

 

Voldoende ruimte in deze tijden van corona

In deze tijden van corona kunnen wij de Open Wellness Belevingstuin niet houden door de poort open te zetten en iedereen binnen te laten. We hebben daarom een aanmeldmogelijkheid gecreëerd. Zo zorgen we ervoor dat er niet onverwacht te veel bezoekers tegelijkertijd aanwezig zijn. Een fijn voordeel voor u want hierdoor kunnen wij rustig met u alle producten bekijken en u hierover adviseren.  

 

Loop samen met Jos, Mike of Ramona uw rondje door het bedrijf en krijg een uniek kijkje achter de schermen. Daarnaast vertellen zij u graag vol passie over diverse gerealiseerde projecten!

 

Kom langs! Wij hebben een hapje en drankje voor je klaar staan en ontvangen u graag.