Open Wellness Belevingstuin

Laat u aan de Westerweg 170 in Heiloo onderdompelen in de luxe van onze wellness producten in een natuurlijke omgeving. Precies zoals het wellness product mogelijk bij u thuis tot zijn recht zal komen.

 

Kom langs, bekijk onze wellness producten en doe inspiratie op! Er staat en hapje en drankje voor u klaar.  

 

In verband met het coronavirus vragen wij u vriendelijk te laten weten of u langskomt. Hierdoor voorkomen wij te veel bezoekers tegelijkertijd en hebben we exclusief tijd voor u. Uiteraard loopt u vrijblijvend een rondje door ons bedrijf. U bent van harte welkom.

 

Ja, ik ben er graag bij!


 

We horen graag naar welke tijd uw voorkeur uitgaat om onze Open Wellness Belevingstuin op zaterdag 20 juni te bezoeken. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, bevestigen wij deze en informeren u of uw voorkeurstijd nog beschikbaar is.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Wellness producten bij Total Wellness Company


20-jarig bestaan!

Ons familiebedrijf bestaat 20 jaar! Hier zijn wij heel trots op en vieren dit graag samen met u tijdens een jubileumeditie van onze Open Wellness Belevingstuin. Wie jarig is trakteert, dus bieden we u 20 juni mooie jubileumacties aan. 

 

Er staat een hapje en een drankje voor u klaar!

 

Lees hieronder meer over de historie van ons familiebedrijf.

Wellness outdoor

Bewonder in de belevingstuin onze gloednieuwe Luna Outdoor Sauna, ronde Sauna Barrel, Luxe design JEE-O buitendouche met warm en koud water, drie HotSpring Spa's uit de verschillende collecties van dit mooie Amerikaanse merk.

 

Neem een plekje in een van de loungesets om rustig op de producten uit te kijken en de producten in uw tuin in te beelden.

Wellness in huis

Bezoek de showroom om wellness producten voor in uw woning te ontdekken. Bekijk verschillende 

binnensauna's (standaard  modellen en maatwerk producten), stoomcabine's
infraroodcabine en een 

whirlpool inclusief geavanceerde opties. Interesse in een maatwerk sauna of stoomcabine, dan kunt u een assortiment aan houtsoorten, glaswerk en andere materialen samenstellen om een goed beeld te krijgen de mogelijkheden.


Voldoende ruimte in deze tijden van corona


In deze tijden van corona kunnen wij de Open Wellness Belevingstuin niet houden door de poort open te zetten en iedereen binnen te laten. We hebben daarom een aanmeldmogelijkheid gecreëerd. Zo zorgen we ervoor dat er niet onverwacht te veel bezoekers tegelijkertijd aanwezig zijn. Een fijn voordeel voor u want hierdoor kunnen wij rustig met u alle producten bekijken en u hierover adviseren.  

 

Loop samen met Jos, Mike of Ramona uw rondje door het bedrijf en krijg een uniek kijkje achter de schermen. Daarnaast vertellen zij u graag vol passie over diverse gerealiseerde projecten!

Sfeerimpressie


Ons familiebedrijf; plezier, passie en vertrouwen


Jos Dekker en Yvonne Dekker hebben Total Wellness Company opgestart vanuit hun passie voor wellness en ruime werkervaring in deze branche. Zij hebben hun passie voor wellness meegegeven aan de volgende generatie waardoor Total Wellness Company inmiddels is uitgegroeid tot een florerend familiebedrijf dat meegaat met de tijd en een gezonde groei ambitie heeft.

 

Zoon van Jos en Yvonne, Mike Dekker, is sinds januari 2018 trotse mede eigenaar van Total Wellness Company. Als ingenieur geeft hij de klanten juist wellness en bouwkundig advies, maakt hij ontwerpen (maatwerk) en zorgt voor goede projectbegeleiding. Dochter Ramona Dekker werkt een aantal dagen per week mee in het familiebedrijf en adviseert klanten bij hun zoektocht naar de best passende wellness producten voor hen. Ze is gespecialiseerd in het vinden van de juiste HotSpring Spa voor de klant door alle ins en outs van dit spa merk en de collecties te kennen. Ze verzorgt de marketing en communicatie voor het bedrijf en geeft daarmee een zo goed mogelijk beeld van gerealiseerde projecten en actuele wellness trends. De jongste dochter, Samantha Dekker, geniet zelf net als de rest van de familie graag van de wellness producten, springt bij waar nodig en wordt nog weleens als covermodel ingezet, zoals op de foto rechtsonder in beeld.

 

Een mooie samenwerking binnen een hechte en gedreven familie.