Total Wellness Lente Sale gestart!

Gratis plaatsing jacuzzi!


Kom langs voor het vinden van de jacuzzi die helemaal bij jou of jullie past. We inventariseren jouw wensen en zullen je van goed advies voorzien. Iedere jacuzzi wordt voorzien van een bij de buitenzijde passende cover. Bij het bestellen van de jacuzzi bieden we je gratis standaard plaatsing* aan door ons bedrijf. We vertellen je graag wat standaard plaatsing inhoudt. 

 

Bekijk de verschillende spa collecties en modellen via de onderstaande button. Deze actie is tijdelijk dus zorg ervoor dat je op tijd een afspraak maakt!

Zonnige wellness aanbiedingen


Vanaf het paasweekend zijn wij gestart met het aanbieden van diverse kortingen en leuke aanbiedingen op wellness producten voor buiten via onze Lente Sale. Denk bijvoorbeeld aan een buitensauna, jacuzzi of zwemspa. Een maand lang houden we verschillende acties die mogelijk ook voor jou interessant zijn.

 

We gaan allemaal weer naar buiten en genieten van het heerlijke lenteweer. Hét moment om eens verder om je heen te kijken. Wie weet past zo'n heerlijke sauna of spa wel in jouw tuin of op het dakterras.  

Interesse in een Lente Sale voorstel?


Geef graag aan in welk product u interesse heeft zodat wij u van passend advies en een voorstel kunnen voorzien.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bekijk al onze wellness producten


Sauna

Infrarood

Stoomcabine


Whirlpool

Jacuzzi

Zwem(spa)bad


Sunshower

  Zon & collageen

Lounge meubilair